Stjärnklart

Det blev inget norrsken. Det gör inget, jag är glad för det jag fick även om det hade varit kul att testa igen.

Vid midnatt åkte jag till Libbhults ängar därför att det ligger högt och det finns något som med god vilja och dålig syn kan kallas för horisont. Visserligen full med träd men man får ta vad man får. Det hade varit häftigt att se norrsken hänga över träden en bit bort i stället för nästan över huvudet, men nu blev det inte så utan jag fick nöja mig med det allra sista ljuset från solnedgången i stället.


  Nattfoto kan kanske bli min grej. Överallt pratas det om det ack så viktiga ljuset, särskilt i gryningen. Om jag får välja mellan att stanna uppe på natten eller gå upp i svinottan så vet jag alldeles bestämt vilket jag föredrar Wink Är det dessutom sommartid så kan det kanske kombineras. Bara man stannar uppe tillräckligt länge Yes

Klicka på bilderna för skärpa.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/c/8/tempore.se/httpd.www/brudec/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentarer

Stjärnklart — 4 kommentarer

 1. Åhhh så fina bilder!!!! Tycker definitivt det där var snyggare än många gryningsbilder jag sett så håll dig vaken i stället du Wink Yes

  • Tack Cissi Smile Blush

   Min kropp straffade mig direkt men det var värt det ändå Smile SÅ svårt och så mycket att lära sig Big Smile

 2. Fantastiskt vackert du fångat natten… In Love
  Idag var det ju vårdagjämningen så nu blir nätterna
  sakta men säkert kortare igen. Wink

  • Tack A-L Smile Blush Det var härligt!
   Är det bra eller dåligt? Bra så klart! Dags att vända på dygnet ordentligt då Wink

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette