Vår, pinnar, ännu mer pinnar och hälta

 

I går när jag gick ut med hundarna tog jag det långa objektivet på kameran och hoppades fånga lite fåglar på bild. Ska man göra det så kan det vara bra att titta uppåt emellanåt. Då kanske jag hade fått en bättre bild på svanarna som kom glidande. Trots allt är jag glad att jag fångade dem och att de är här! Laugh

Promenaden gick ner till myren. Där var det en smula blött…

På myren finns det tydligen pinnar. Väldigt viktiga grejer.

På andra sidan myren ligger skogen. Hittade mig en sten att föreviga. Hundarna åt snö.Tillbakavägen bjuder på en stund i himmelriket. I alla fall för Bruno som älskar pinnar. Han har ett helt träd att välja från.

När han har valt, och fått loss, en särskilt bra pinne väntar det bästa av allt: att få springa från Preben med den förmodligen bästa pinnen av alla på hela trädet!

Vi tog samma tur i dag och det var det lite sol till och från Sun Älskar´t! Grin

Vi hade en supermysig runda i dag med både pinnar och tugg på snö och is. Sista hundra meterna innan vi var hemma fick Deco för sig att springa rakt fram. Det skulle han tydligen inte ha gjort för något elakt hände med hans vänstra bakben Big Frown  Han pep en massa och är superhalt. Stackars gubben Heart

Kameran är inlämnad på service så de senaste dagarna har jag fotat med den gamla kameran. Trots att det var så pass mycket fel på den nya att jag har skickat tillbaka den för tillfixning så är den ljusår bättre än den gamla. Suck. Hoppas jag får tillbaka den snart för nu är  nästan inget roligt att fota…

Klicka på bilderna om du vill se dem med skärpa

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/c/8/tempore.se/httpd.www/brudec/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentarer

Vår, pinnar, ännu mer pinnar och hälta — 3 kommentarer

  1. Tack Cissi! Smile Bilderna är ok, även om de kunde varit bättre förstås, det är kameran som är lite omständlig att fota med, inte fullformat och inte lika snabb som den nya Wink

    Deco har fått massage och mår ungefär som förut men utan att skrika när han reser sig. Vi avvaktar så länge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette