Iskallt!

I dag tog jag en sväng ner till sjön. Naturen hade ordnat en julgran i miniformat  Smile

 

 

Julen är över och skönt är det. Trots att vi har haft en ovanligt trevlig jul så är det ändå lite bra att återgå till vardagen igen.

Det har smällt till och blivit kallt. Inte så kul i och för sig, men kyla innebär både is och frost så jag har så klart kasat runt med kameran. Hela långa hösten har jag längtat efter att få fota is med makrot, så då är det inget annat att göra än att ge sig ut när det äntligen blir kallt.

Det är så härligt ljus ute… typ vitt Heh

 

För övrigt hänger jag mycket utanför köksfönstret. Det bekvämaste vore att öppna fönstret och sitta i värmen och fota, men se det går inte an för det blir så kallt inomhus då. Säger min man. Och det kan han ju ha rätt i. Wink När jag ändå står där och hänger så hoppas jag att jag tämjer fåglarna lite. Blåmesarna och svartmesen är modigast, talgoxarna vågar sig fram i bland men gulsparvarna och domherrarna väntar tills jag har gått in innan de kommer och äter.

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/c/8/tempore.se/httpd.www/brudec/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette