Här var det tydligen paus…

Trädgårdsnattviol på gång Grin

Jag fick ett plötsligt ryck i trädgårdstarmen, så pass att jag tillbringar dagarna med att kolla i trädgårdsböcker och gräva i jorden. Youtubekanalerna med fotografer som knatar runt på stränder i Australien eller mjuka kullar i England har bytts ut till kanaler med trädgårdsinformation.

Senast jag hade ett våldsamt trädgårdsintresse var för sisådär femton år sedan. Det försvann lika plötsligt som det kom och sedan dess har det mesta i trädgården blivit till gräsmatta. Nu ska det bli enastående buskage och fantastiska rabatter! Att vi plötsligt har fått en bofast granne som obönhörligt kapade en massa träd och buskar på sin sida av häcken gjorde att jag fick en oerhörd längtan efter jättehöga buskar som hindrar insyn och därifrån är inte steget långt till blommor Rose
Kroppen samarbetar inte direkt så det tar en evighet att få till det som jag vill och när jag väl fått ner plantor och frön i jorden så händer det ju ingenting! Liksom med fotografering är trädgård en tålamodsprövande hobby Wink Vädret samarbetar inte heller Pissed Off Stormvindar, snö, minusgrader, regn på tvären, dagliga hagelskurar och 3-5 plusgrader har jag sett nog av nu på ett tag. Ge mig värme!

Eftersom den här trädgårdesfrenesin började med att jag tröttnade på att bara ha två blommor i trädgården att fota så kan det hända att det kommer blombilder här så småningom. Och kryp Smirk ROTFL


Kommentarer

Här var det tydligen paus… — 2 kommentarer

    • Det hade varit KUL!! Men vi har köpt en jäkla massa buskar för alla pengarna så jag har inte råd ? ? Inte plats heller för den delen… ?

      Nästa år kör vi!! ? ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette