Soluppgång

Det måste vara årstiden som gör att energin till stolleprov finns. Trots att solen går upp mycket tidigare än i januari så gav jag mig på ett försök att fota den. Klockan ringde i svinottan och det var mörkt när jag steg upp, trots det så kom jag för sent. Hela himlen var vackert rosa när jag kom fram till Libbhult. Jag borde varit på plats då men det sket sig. Kastade mig ur bilen och brände av ett par pix i princip på parkeringen. Ingen tid till att fibbla med kompositioner och inställningar, jag bara fotade det första jag såg weep

Ett par minuter efter det att jag tog bilden var det rosa borta och solen gick upp. Jag var där för färgen mer än solen så det blev inte så mycket mer fotat. En mysig promenad och testund på en stock fick jag i alla fall. Möjligen hittade jag också ett ställe att göra ett försök till på. Det där med att gå upp i svinottan är inte min grej men jag hoppas jag kan göra ett nytt försök innan solen har flyttat sig för mycket och de släpper ut korna.


Kommentarer

Soluppgång — 2 kommentarer

  1. Eller huuuur!! Det bjuds på mycket rosa här nu för tiden men att det hux flux blev sommartid hjälper inte soluppgångsfotandet direkt… Rolls Eyes

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette