Myren

Snö, frost, dimma…. vad som helst utom det här mulna tråkvädret skulle pigga upp.

Det gamla stativet jag (Classe  Wink ) ärvde visade sig ha inte helt pålitliga skruvar till kulleden… Någonstans i en kohage ligger den som fäster kameran i det läget jag bestämt weep Fanns inget annat att göra än att åka till fotoaffären och kolla om det fanns en reservdel att få tag i, Manfrotto är ju ändå Manfrotto IDK   Det gjorde det. Kanske.
De hade även helt nya stativ till salu. Med kulleder. Hälften så tunga som det jag (Classe) ärvde…. Och nya… Så jag köpte ett. Pust. Laugh
Jag vet inte vad det är som gör att jag alltid skaffar mig så dyra hobbies. Hundar är asdyra att köpa, äga och träna/tävla med. Foto är inte ett dugg bättre. Det är faktiskt sämre- varje gång man behöver något är det som att köpa en halv valp eller betala en veterinärräkning Eek!
I alla fall var stativet väldigt bra. Det vore ännu bättre om snabbfästet satt fast i kameran mer än 30 sekunder, så i morgon blir det återbesök till butiken. Klaga och gnälla är ju så himla roligt. NOT! Tappa kameran inte heller så mycket…


Kommentarer

Myren — 3 kommentarer

  1. Ja du jag fattar inte heller varför ens hobby alltid ska vara så dyr Question
    Har man sen fyra hundar som ska tävla och träna så blir det en och annan krona Razz
    Hoppas du får ordning på stativet Yes

    • Det vore mycket bättre om ens hobby bara bestod av långa promenader utan vare sig hundar eller kameror i släptåg. Fast det vore inte alls lika roligt! Blush

      Den där sengångaren i fotoaffären får inte särskilt mycket gjort. Och det han gör går oerhört långsamt… men nu ska en ny platta vara beställd i alla fall. Det tog bara 10 dagar Frown

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette