Lite konstig

Eller ganska mycket konstig? Helt koko i bollen? Det har spårat ur fullständigt?
Ja, inte vet jag vad bonden tänkte om mig när jag plötsligt uppenbarade mig bakom garaget med kamera och stativ i högsta hugg och började fota.

Jag hade planerat att ta mig en kvällsrunda med kameran i kväll, det gäller att passa på innan regnet och de fasansfulla temperaturerna de har lovat kommer. Men så råkade det vara hockey och därefter simhopp på tv – synkro, tio meter för herrar. Vältränade män i alldeles för små badbyxor som skruvar sig hit och dit i luften kan jag inte motstå Wink Så jag glömde typ bort det där med solnedgångsfoto…. Silly Och så blev det för mörkt.
Men så började bonden skava runt på åkern och hur det nu kom sig så råkade jag gå ut med kameran. Han såg nog inte det jag såg och jag undrar som sagt vad han tänkte, men eftersom jag tydligen jobbar hårt på att bli? samhällets kuf så sket jag i det och fotade honom ändå.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/c/8/tempore.se/httpd.www/brudec/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentarer

Lite konstig — 6 kommentarer

 1. ROTFL ROTFL ROTFL
  …jag tror jag döööör!
  Fast en av våra nyaste grannar hittade mig i diket utanför
  för några dagar sen och såg minst sagt lite oroligt ut… Silly

  Men bilden är supersnygg, sälj den till LRF,
  super-reklambild för bönders dygnet-runt-slit ju! Yes

 2. LOL LOL LOL

  Stackars grannen, vilken chock! LOL LOL
  Jag ligger raklång lite överallt- på grusvägar, gräsmattor, stenstränder, i skogen… Med två hundar som men uttråkade miner och himlande ögon sitter bredvid och undrar om jag inte är klar snart IDK De sitter alltså där frivilligt Heart men ändå lidande Grin

  Visst serru´ Det vore nåt det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette